Websites & -apps

We bedenken, maken en verbeteren websites, -shops en -apps.

Online doe je samen
We bedenken, maken en verbeteren websites, -shops en -apps. Websites waar overtuigend design, online marketing en beproefde technologie samenkomen. Dit doen we niet alleen: als opdrachtgever speel je een cruciale rol in het bepalen van de doelstellingen.

Design en UX
Alles draait om beleving.
Websites komen in soorten: een webshop, een magazine, een corporate website, een vraagbaak... Iedere soort website heeft zijn eigen specifieke vocabulaire: een bezoeker weet al of er een krant, webshop of evenementensite in zijn browser verschijnt voor hij ook maar één letter gelezen heeft. De online ervaringen moeten nauw aansluiten bij doelgroep en website-soort. Gebruiksgemak en performance zijn hier belangrijke criteria.

Wij zorgen voor een unieke website met een optimale beleving. Een beleving die naadloos aansluit bij organisatie en merk, en een site of shop waar de bezoeker zich als een vis in het water voelt.

Responsive
Mobiel internet is hier en gaat niet meer weg. Ontwikkelen voor alle devices is een must. Van de kleinste smartphone tot het grootste beeldscherm; wij zorgen voor de beste ervaring die je bezoekers mogen verwachten. Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en snel.


Gevonden wat je zocht?
Neem dan contact met ons op!

Niet gevonden wat je zocht?
Laat het ons weten  we helpen je graag met zoeken.